MENY menu

Ekoweb utser Årets Ekoföretag

Ekoweb inleder 2012 med att storsatsa på att kombinera sitt årliga marknadsseminarium med en Ekogala, tillsammans med Lantmännen och Grand Hotel. Evenemanget kommer att hållas den 26 januari på Grand Hotel i Stockholm.
-Vi vill lyfta fram några av de mest drivna personerna och företagen inom ekobranschen och svenskt jordbruk och skapa mer publicitet runt ekologisk produktion, det gynnar de svenska ekoproducenterna, säger Cecilia Ryegård.

På galan kommer bl a "Årets Ekoföretag" att utses. De nominerade är: Arla Foods, Emil Olsson AB och Gothia Redskap.

- Vi har valt ut dessa tre, som vi tycker var och en står för extraordinära insatser på sina respektive områden. De är samtliga föregångare, innovatörer och goda förebilder, något som varit viktigt för oss på SMA Mineral att lyfta fram i det här priset och något som vi vill hjälpa till att belysa i hela ekobranschen. Som ett innovativt företag inser SMA Mineral vikten av att motivera och stötta för att driva utvecklingen inom våra kundsegment, säger Anders Andersson som är delaktig i juryarbetet från SMA Mineral och är ansvarig för företagets försäljning av jordbrukskalk.

Du som är intresserad av att delta på marknadsseminariet och galan kan läsa mer och anmäla dig här

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.