MENY menu

Nu lanserar vi kampanjen Var med och bygg!

Fredag den 1 juni lanserar vi kampanjen ”Var med och bygg”. Uppmaningen är en inbjudan till alla ekobönder i Sverige att vara med och forma förutsättningarna för den ekologiska produktionen. Vi kan på goda grunder hävda att Ekologiska Lantbrukarna de senaste 30 åren har varit högst delaktiga i att bygga den svenska ekosektorn. Nu bygger vi vidare.

Kampanjen kommer att spinna kring de fyra orden ”Ekomöten”, ”Eko-marknad”, ”Ekoregler” och ”Ekostöd”. Orden speglar viktiga delar av det som vi i Ekologiska Lantbrukarna arbetar med och vi hälsar alla ekobönder som inte redan är medlemmar att bli delaktiga i det stora ekobygget.

Vi vill få fler att förstå och känna att Ekologiska Lantbrukarna verkligen behövs. Utan föreningen riskerar reglerna att bli sämre, de politiska villkoren snålare, utbytet kollegor emellan mindre tätt, priserna på ekoprodukter lägre och visionerna mindre spännande.

Det ekologiska lantbruket bygger sig inte självt. Det gjorde det inte förr, det gör det inte nu och det kommer det inte att göra i framtiden.

Nu fortsätter vi bygga Ekosverige!

Anders Lunneryd, Ordförande Ekologiska Lantbrukarna

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.