MENY menu

Nu lanserar vi Ekodagarna och Riksstämman 2018 - anmäl dig före 5 februari

Ekologiska Lantbrukarna lanserar nu Ekodagarna och stämman 2018 på bred front. Alla intresserade av det senaste inom ekolantbruket, att träffa kollegor från hela landet och nätverka - även icke medlemmar - är varmt välkomna på gårdsbesök och temadag. Dag 3 är det dags för föreningens riksstämma och då representeras medlemmarna av distrikten valda ombud.

Boka in 6-8 mars på Selma spa i Sunne, Värmland!
(länk till program och anmälan nedan)

I programmet hittar vi bland annat en heldag med bussresa till olika spännande ekogårdar. Värmland är känt för envishet, entreprenörskap och historieberättande. På bussen underhåller Jörgen Hedeås, en av Värmlands första ekopionjärer och en riktig historieberättare!

Temadagen innehåller bl.a. höjdpunkter om vägar mot fossilfrihet i lantbruket, nyskapande företagslösningar för lönsamhet i lokala företag som Wermlands Mejeri och Grön ko, samt praktiska erfarenheter av avel särskilt för ekologisk mjölkproduktion.

Se hela det spännande programmet på http://ekolantbruk.se/stamma

Senast 5 februari behöver du ha anmält dig för att säkra boende på Selma spa. Anmälan är öppen fram till 15 februari, men då till något dyrare pris och utan garanterat boende.

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.