MENY menu

Höstkonferens om framtidens eko

Ekologiska livsmedel är hett eftertraktade nu och på lång sikt. Hur behöver det ekologiska lantbruket utvecklas för att tillgodose efterfrågan och bli än mer hållbart?

Har du tankar om vad som behöver förbättras för att du skall stå än mer stolt för den ekologiska produktionen och dess mervärden? Missa inte chansen att påverka utvecklingen av eko och de frågor vi bör driva för att åstadkomma en förbättrad produktion.

Ta gärna med en kollega och kom till höstens viktigaste konferens, den 10-11 november i Stockholm.

Inom Ekologiska Lantbrukarna arbetar vi intensivt för goda möjligheter att förbättra villkoren för ekobönder i Sverige. Vi bjuder nu in till höstkonferens för att diskutera nuläge, kommande förutsättningar, Ekologiska Lantbrukarnas viktigaste frågor att fokusera på under det kommande året samt hur vi fortsätter att utveckla den ekologiska produktionen för ökad hållbarhet och goda produktionsförutsättningar.

Vi vill samla ekoproducenter och medlemmar i Naturskyddsföreningen för att under trevliga former utbyta erfarenheter om hur vi ökar hållbarheten inom ekologisk produktion och diskutera viktiga frågor att driva för den fortsätta utvecklingen av ekologisk produktion.

I två halvdagsprogram kommer vi att röra oss bland aktuella frågor inom marknad och politik respektive diskutera framtidsfrågor om hur vi gör ekologisk produktion mer hållbar.

När? Vi kör lunch till lunch med start tisdagen den 10 november kl 12.00 till onsdagen den 11 november kl 12.00.

Var? Naturskyddsföreningens lokaler på Åsögatan 115, 2 trappor, Stockholm. Närmaste t-bana är Medborgarplatsen.

Anmälan Senast 2 november till kansliet@ekolantbruk.se

Läs mer och se programmet här

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.